programi iri

Hotel Grand Saranda ****

Duke filluar nga 230€ për person ...në Qershor

1 javë në dhomë dyshe me mëngjes të përfshirë

Në paketë përfshihen gjithashtu parkimi, aksesi në plazhin privat dhe pishina, çadra, dhe Wi-Fi.

Mundësi anullimi deri 5 ditë përpara mbërritjes.

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
previous arrow
next arrow

Celestyal Olympia Cruisers , 4 Ditë duke filluar nga €205


Zbritje 10% për rezervimet deri në 31 Maj.

Nisje çdo të Premte nga Athina.


Ndalesat e programuara janë:
Athinë, Santorini, Mykonos, Patmos, Rhodos, Kretë dhe Kushadasi.


Çmimi përfshin: Udhëtimi dhe Akomodimi në Kroçieren Celestyal Olympia në All Inclusive (Mëngjes, Drekë, Darkë si dhe pije pa limit) aktivitete te ndryshe si Shfaqe, Karaoke, Disko, Pishinë, Sauna etj.
Fëmijët deri në 16 vjeç paguajnë vetëm taksat.
Taksat Portuale 112 Euro për person nuk janë përfshirë.

***Ofertë special për udhëtimin me avionin e linjës AEGEAN Airlines Tiranë- Athinë – Tiranë i cili nuk është përfshirë.

 

 

Për më tepër detaje na kontaktoni në [email protected]
 
Ju mirëpresim.

Odisea Travel

 • Emer
 • Mbiemer
 • Numer Kontakti
 • Email
 • Te rritur
 • Femije (nen 18 vjec)
 • Mesazh

Qera Afatgjatë


Leasingu Operacional (Qeraja Afatgjatë) me paketë të plotë shërbimi është mënyra më e përshtatshme për financën dhe manaxhimin e një flote makinash.

Manaxhimi i kostos është primar për një kompani, që do të thotë se blerja dhe mirëmbajtja e një makinave është një nga cështjet më të vështira në mjedisin e biznesit në Shqipëri.

Avantazhet krysore të Leasing-ut Operacional/Qerasë Afatgjatë me paketë të plotë shërbimi janë:

Financiar:

-Çmimi mujor.

-Kapaciteti për të financuar kompaninë rritet: parapagimi është zero; nuk eshte nevoja që të sforcoheni financiarisht (në krahasim me Leasing Financiar ku parapagimi mund të jete nga 10% - 30%) dhe makinat jane të regjistruara në emër të kompanisë që ofron shërbimin.

-Ne e marrim parasysh riskun financiar (duke përfshirë vlerën e rishitjes, mirëmbajtjes dhe riparimeve) dhe kështu cash-flow bëhet më i thjeshtë dhe i parashikueshëm.

Fleksibiliteti:

-Kontratat tona kanë mundësi përshtatjeje: nëse nevojat tuaja ndryshojnë, ne mund të modifikojmë periudhën e qeramarrjes, numrin e kilometrave, madje edhe tipin e makinës.

 • -Punojmë me kompanitë e reja.

Parashikimi:

-Çmimi mujor është i pandryshueshëm për gjithë periudhën e kontratës.

-Çmimi mujor përfshin të gjitha taksat, siguracionet (TPL dhe KASKO) dhe paketën e plotë të shërbimeve: mirëmbajtjen, riparimet, ndryshimin e gomave, asistencës rrugore, zëvendësimin e makinës.

 

Rehati dhe siguri:

-Personeli ynë operativ i kryen të gjitha proçedurat dhe ju përfitoni asistencë rrugore gjatë gjithë kohes dhe zëvendësimin e makinës në cfarëdo kohë të jetë e nevojshme. Kështu, periudha e imobilizimit të makinave reduktohet në zero dhe kështu ekipet tuaja do të jenë me efiçente.

-Mirëmbajtja, riparimet dhe shërbimet rutinë gjithnjë kryhen në kohen e duhur dhe në mënyren e duhur, sipas standarteve të prodhuesve të makinave.Për me shumë detaje, një diskutim për nevojat tuaja dhe për të krijuar një ofertë individuale, këshilltaret tanë do t’ju ndihmonin me shumë deshirë.

 

 • Emer
 • Mbiemer
 • Numer Kontakti
 • Email
 • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com