Oferta Speciale e Fundjavës

E Hënë - E Enjte: Çmime duke filluar nga 20 Euro/Dita
E Premte - E Dielë: Çmime duke filluar nga 15 Euro/Dita

Makina Me 5 Vende

Në kategorinë e makinave me 5 vende ne kemi menduar tju ofrojmë një gamë sa më të gjerë. Me mjetet tona ju do të përfitoni komoditet dhe sigurinë gjatë udhëtimit tuaj. Modelet kryesore që ne ofrojmë për klientët tanë janë Hyndai i10, Seat Leon, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf VI, Ford Focus dhe Mercedes C Classe. Bazuar në politikën tonë për ndryshimin e vazhdueshëm të flotës tonë, kushtet e mjeteve tona përmbushin pritshmëritë e klientëve dhe janë mjaft komodë për udhëtimet brenda dhe jashtë qytetit.

Hyundai i10

 

Read More

Seat Leon

 

Read More

Golf VI

Read More

Ford Focus

Read More

Mercedes C Class

Read More

VW Polo

Read More

Makina 4x4

Flota jonë për makinat 4x4 synon të plotësojë nevojat e klientëve tanë për kushte sa më komode duke ofruar një çmim sa më të arsyeshëm. Ndër mjetet me 4x4 që ne ofrojmë për klientët tanë janë Suzuki Grand Vitara, Ford Everest, Mitsubishi Pajero, Mitsubishi Pajero Sport, Mitsubishi ASX dhe Hynadi H1. Bazuar në politikën tonë për ndryshimin e vazhdueshëm të flotës tonë, kushtet e mjeteve tona përmbushin pritshmëritë e klientëve dhe janë mjaft komodë për udhëtimet brenda dhe jashtë qytetit.

Suzuki Grand Vitara

 

Read More

Ford Everest

 

Read More

Mitsubishi Pajero

 

Read More

Pajero Sport

 

Read More

Hyundai H1

 

Read More

Mitsubishi ASX

Read More

Toyota Land Cruiser

Read More

Dacia Duster

Read More

Makina 4x4 Pickup

Për të përmbushur nevojat gjithmonë e në rritje të klientëve tanë, tashmë ofrojmë makinat 4x4 Pickup. Këto janë automjete ideale për të përmbushur nevojat tuaja si të punës ashtu dhe për aventurë. Automjetet në dispozicion janë Ford Ranger Pickup dhe Mitsubishi L200 Pickup. 

Ford Ranger

 

Read More

Mitsubishi L200

 

Read More

Shërbime Shtesë

Gjithmonë jemi munduar të mbajmë standartin tonë të cilësise. Duke parë kërkesat në rritje të klientëve tanë, tashmë kemi vendosur të ofrojmë disa shërbime ekstra si psh ofrimi shoferit personal, lënien dhe marrjen e automjetit në destinacione të ndryshme, siguracione makinash etj.

Makina Për Shitje

Për të mbajtur një nivel sa më të lartë shërbimi, duhet që makinat të cilat ne ofrojmë të jenë në gjendje të shkëlqyer. Këtë gjë e bëjmë duke aplikuar politikën tonë më të fundit, nxjerrjen e makinave në shitje pas një përdorimi 2-vjeçar për çdo klient të interesuar.

Qera Afatgjatë

Qeraja Afatgjatë është një nga shërbimet tona top-seller. Për arsye të rritjes së popullaritetit të tij, kemi vendosur t'i dedikojmë një hapësirë, ku përmblidhen specifikimet përkatëse. Me këtë shërbim keni mundësinë të merrni me qera një makinë për një kohë të gjatë dhe ta përdorni atë sikur të ishte juaja.

Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com