Londra me afër dhe me lire se kurrë.
99 EURO

 


Periudha e shitjes : deri me 31Korrik16

Periudha e udhëtimit : deri me 31Korrik16

Çmimi është vetëm vajtje : EURO 99 ne total përfshirë te gjitha taksat

Kushtet e biletës : ndryshimi i datës në të njëjtën tarifë është pa pagesë dhe u lejohet një çantë përveç çantës së dorës.

 
Për më tepër detaje na kontaktoni në info@odiseatravel.com
 
Ju mirëpresim.

Odisea Travel

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Te rritur
  • Femije (nen 18 vjec)
  • Mesazh
                            
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com