Dacia Duster 4x4 - duke filluar nga 60 euro / Dita


Dacia Duster është një makinë me një vlerë të lartë, sidomos për çmimin që ka. Është një makinë mjaft e rehatshme, amortizon mirë, dhe është e lehtë për t’u kontrolluar. Shoferët ulen në sedilje të rehatshme, pozicionuar lartë, me pasqyra të mëdha, që ofrojnë një shikueshmëri të gjerë rreth e përqark rrugës. Në pamje të jashtme ngjan pothuajse me një furgon por makina ngitet si një makinë familjare.

Pozicioni i pasëm ka gjithashtu shumë hapësirë. Makina është e përsosur për udhëtime të gjata me pozicionimin e lartë të sediljes së shoferit, rehatinë dhe lehtësinë e përdorimit që ka. Është shumë e lehtë për t’u manovruar në parkim dhe në rrugët e qytetit. Për udhëtime në rrugë jashtë qytetit ofron shikueshmëri të lartë të rrugës.

 

 

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com