Shërbime Shtesë


Për të mbajtur një standart të lartë cilësie dhe duke parë kërkesat në rritje të klientëve tanë, tashmë kemi vendosur të shtojmë shumëllojshmërinë e shërbimeve që ofrojmë.

Këto shërbime janë:

-Qera Afatgjatë për të gjitha llojet e makinave për periudha 1/2/3 vjeçare

-Shërbim shoferi i ofruar nga shofer profesional

-Shërbim Aeroport; marrje dhe lënie në aeroportin ''Nënë Tereza'' i ofruar nga një staf profesional

-Rezervim Hotelesh brenda jashtë dhe organizim dhe menaxhim konferencash

-Shërbimin e lënies dhe marrjes së automjetit në destinacione të ndryshme

-Siguracione (shëndeti në udhëtim, automjeti, etj)

 

  • Emer
  • Mbiemer
  • Numer Kontakti
  • Email
  • Mesazh
Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com